Marin

bat.jpg

Varvsindustrin med hög konkurens, utsätts för strikta kontroller på kvalitet och säkerhet.
Idag använder flera säkerhetsmedvetna varv i världen SpreFix® lösning för effektiv brandskydd och andra isoleringsändamål.
Förutom brandskydd, arbetar Sprefix med kondens kontroll, ljudisolering och värmeisolering ombord på alla typer av fartyg och offshore-plattformar i flera länder i världen.

Kondens är ett välkänt problem inom den marina sidan och SpreFix® sprutisolering elimenerar detta problem. SpreFix® sprutisolering påverkas inte av vågornas rörelse eller av vibrationer som alstras av fartygets motorer eller propellrar.
I Republiken Korea, utför vår samarbetspartners, SpreFix®-isolering till de stora varven i regionen. Framgången för SpreFix® på den koreanska marknaden har resulterat i ett stort antal större kontrakt med ledande rederier och operatörer. Backa industriservice och våra partners har ett nära samarbete, vad gäller materialtillverkning och certifikat inom den marina sidan.
SpreFix® S har, med marginal klarat av samtliga tester med höga krav, för brandmotstånd inom den marina sektorn. SpreFix® S har den högsta nivån av produkt certifikat för marina tillämpningar, nivå D av nedanstående stora och viktiga organ. Materialet har testats noggrant och är godkänd för den marina marknaden av DNV, Lloyd's Register, Germanische Lloyd och Bureau Veritas.

 

 

Tillbaka till toppen